Erkek Atleti Yıkama Yöntemleri

Erkek Atleti Yıkama Yöntemleri

Beyaz atletlerin neden renklerini kaybettiklerini ya da zamanla griye döndüklerini hiç merak ettiniz mi? Beyazlıklarını korumak için erkek atletlerin nasıl yıkanması gerektiği konusunu merak ediyor olabilirsiniz.

 

Erkek Atleti Yıkama Yöntemleri

Erkek atletlerini yıkamadan önce ürünün yapısını öğrenmeniz gerekmektedir. Erkek atleti yıkama yöntemleri aşağıdaki gibidir:

 

Boyanmamış Erkek Atlet Ürünleri

Beyaz erkek atletlerinin yıkanması konusunda olası çözümlere girmeden önce, ilk olarak bu giysilerin nasıl beyazlaştığını tartışalım. Boyanmamış atlet ürünleri ağartma işleminden önceki ham kumaş olarak tanımlanır. Daha basit bir ifadeyle, beyaz çamaşırlarınızın çoğunda bulunan kumaş, daha gri renkli kumaş olarak üretilir ve ardından beyaza boyanır.

(Not: Teknik olarak beyaz boya diye bir şey yoktur, bu nedenle kumaş optik bir parlatıcı ile parlatılır / beyazlatılır)

 

Beyaz Fanilalar Neden Renklerini Kaybeder?

Neden beyaz atletlerin renklerini yitirip grimsi hale dönüştüğü konusundaki ilk tepkiniz, üretimin zayıf olması veya daha özel olarak kaliteli boyama eksikliği olacağı yönündedir. Bu kumaşların aslında orijinal renklerinin gri olduğunu öğrenmek, yıkama işlemiyle rengini kaybeden erkek atlet ürünlerinin aslında orijinal rengi olan griye döndüğünü varsaymanız açısından kolay olacaktır. Ayrıca ürünlerdeki fazla beyazlatma işlemi de rengin daha fazla akmasına yol açabilir. Farklı markalardan alınan farklı erkek atletlerin beyazlığını kaybetme derecesi ve süresine bakıldığında bu sebep geçerli görünmektedir. Dahası yanlış yıkama talimatları sebebiyle de çamaşırlar renklerini yitirebilir.

Suyunuz sert olabilir;

Kullandığınız çamaşır makinesinin bir temizliğe ihtiyacı vardır.

 

Pamuklu Erkek Atlet Yıkama Talimatları

Herhangi bir pamuklu erkek atleti, yıkarken dikkatli olmazsanız büzülebilir. Ancak, çamaşırı orijinal boyutunda tutmak için atabileceğiniz adımlar vardır.

Yıkarken sadece soğuk su kullanın. Isı çamaşırların arkadaşı değildir. Soğuk su da ılık veya sıcak su kadar iyi temizler.

Mümkünse elde yıkayın. Çamaşır makinesinin uygulamış olduğu baskı, pamuk gibi doğal elyafların büzülmesine neden olan büyük bir katkıdır.

Elde yıkama yapamıyorsanız, hassas yıkama döngüsü kullanın. Bu şekilde çamaşırlarınız temizlenirken daha az yıpranmış olur.

Asmak veya kurutmak için düz bir yer seçin. Doğrudan güneş ışığında kurutmamaya çalışın. Mümkünse çamaşır kurutma makinesinden kaçının. Kurutma işlemini hızlandırmanız mı gerekiyor? Çamaşırları astıktan sonra kurutma işlemini hızlandırmak için fan çalıştırabilirsiniz.

Kurutma makinesini kesinlikle kullanmanız gerekiyorsa, mümkün olan en düşük ayarı kullanın ve çamaşırları hafif nemliyken çıkarın. Devamında havanın etkisiyle kurumasını bekleyin. Isı büzülmeye neden olabileceğinden iç giyim ürünlerinde kurutma makinesiyle kurutma önerilmez.

Pamuk erkek atlet küçülür, çünkü imalat işlemi sırasında ipliğe uygulanan gerilim, çamaşır makinesinden, kurutucudan ve hatta güneş ışığından ısıyla serbest bırakılarak kumaşın boyutunun azalmasına neden olur. Bu nedenle pamuklu atletlerin çoğu doğru şekilde yıkanmazsa küçülecektir. Ama bu kurallara sadık kaldığınızda, sorun yaşamazsınız.

Etiketler: erkek iç çamaşırı
Kasım 04, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı