Blog Başlık

  • Ekim 01, 2019

    Öts İç Giyim'in ürettiği likra kumaş çok esnektir ve deformesi kolay değildir. Likra, streç kumaşların elastikiyetini arttırır ve soğuk kış günlerinde pantolon altında rahat hareket etmenizi sağlar. Aynı zamanda taytınız yıkandıktan sonra vücuda daha iyi oturma, şeklini koruma ve giyilebilirlik özelliklerine sahiptir.

    erkek iç giyim
  • Eylül 27, 2019

    Tekli atletler erkek iç giyim tarzının bir parçasıdır. Yaz aylarında havaların ısınması ve ribana atletlerin pratik kullanımlarının kolaylığı onları ulusal bir simge ve üniforma haline getirmiştir. Ama beyaz çöp kutusu gibi görünmeden bir atlet giymenin püf noktalarının da bilinmesi gerekir.

    ribana atlet, iç giyim, erkek atlet, erkek ribana atlet
  • Eylül 24, 2019

    Kaşıntı, koku ve akıntı semptomlarını içeren birçok vajinal enfeksiyon, sadece pamuklu iç çamaşırı giyerek ortadan kaldırılabilir. Pamuk vajinanın aşırı nemden korunmasına yardımcı olur ve alanın nefes almasını sağlar. Birçok kadın, giysi tasarımları veya kesimleri nedeniyle farklı malzemelere yönelir, ancak Öts pamuklu iç çamaşır ürünleri artık birçok şekil ve büyüklükte üretilmektedir. 

    iç giyim, iç çamaşırı, kadın iç çamaşırı, pamuklu iç çamaşırı
  • Mart 07, 2019

    Kumaş Türleri Ön Yazı

    Kumaş, Kumaş Türleri, Süprem, Rıbana, Kaşkore, Likra, Pamuk
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı